Related Posts with Thumbnails

Yes, starten på en ny blogg.

Ok, så her åpnes altså offisielt min nye blogg. Flotters.

Jeg er en 23 år gammel jente, vært på tv, i aviser og i magasiner. Jeg har jobbet litt som modell, en del som reporter, og mest som helt andre ting. Men denne bloggen handler ikke om mote, om kjendiser eller annet pjatt. Denne bloggen handler om sex, enkelt og greit.

Let meg break it down: Jeg er nymfoman. Helt riktig... jeg får ikke nok av sex. Ikke på den teite måten "åh, jeg blir så kåt to-tre ganger i uka, vet ikke hva som skjer jeg altså" men på den måten at får jeg ikke får nok - jeg vil helst ha sex tilnærmet hele tiden. Ikke fordi jeg , men fordi jeg vil. Jaok, kanskje jeg må litt og. Men mest fordi jeg vil. Og vil... det vil jeg, mesteparten av tiden.

Hva er nymfomani? Noen mener dette:

Nymfomania:
1. a female - usually slim and attractive - that is considered sexually desirable - or bangable
2. a female who constantly craves satisfaction in the form of sexual activity - a sex addict
(takk Urban Dictonary)

Vet ikke helt om jeg ville sagt nr 1 var helt det jeg ville sagt var definisjonen, men i mange tilfeller er jo det sant. Har man mye sex (som ikke skal forveksles med å være løs på tråden!), får man jo en glow. Man blir attraktiv. Nr 2 er jeg mer enig i defineringen; det er vel også det bildet man har av nymfomaner. Motstykket ril nymfomani er satyromani, altså ekstrem sexdrift hos hankjønn. Så visste du ikke det, lærte du noe nytt nå. :)

Å være nymf er vel kanskje ikke det mest allmenn godkjente, selv om vi lever i et rimelig åpent samfunn. Likevel, av hensyn til kjæresten min, til familien min og til alle andre vedkommende og uvedkommende, går jeg her under navnet NA. Og neida, herr og fru Stalker... det er ikke i all hovedsak forbokstavene i navnet mitt jeg viser til. Det står for Not Available, både fordi jeg ikke er available, men også fordi navnet ikke er det :) Hihi, clever, ain't I?

Vi blogges!

-NA

26 kommentarer

Barbarian

24.02.2010 kl.10:32

Det bli spennede og følge deg!

NA

25.02.2010 kl.18:59

Barbarian: Tusen takk ;) Skal lese litt på din blogg også! ;)

SEXomaniac

01.03.2010 kl.00:21

Nymfomani er jo igrunn et utdatert begrep da.. er du ikke enig? :)

NA

01.03.2010 kl.04:34

SEXomaniac: Ikke helt. :) Hva mener du er et mer dekkende? Sexavhengig, enkelt og greit? :P

SEXomaniac

01.03.2010 kl.14:34

Ja, sexglad? :) Horny little smooth biatch? :P

Tenker mer på nymfomani som begrep i historisk perspektiv altså! :)

NA

01.03.2010 kl.14:44

SEXomaniac: Åh! Ja! Det er jeg helt helt enig i :D I et historisk perspektiv, definitivt :) Men horndevil låter liksom ikke så bra. :P

SEXomaniac

01.03.2010 kl.16:16

Du kan kalle deg ei hulder? :)

Jeg liker hulder, er du ei hulder? :D

NA

01.03.2010 kl.20:23

SEXomaniac: Dra meg i halen og finn ut. :P

Karstenbassen

10.11.2010 kl.10:30

Fant deg akkurat - skal bli spennende å følge med her i "gården" din :-)

NA

10.11.2010 kl.12:42

Karstenbassen: takk for det du! :) Hvor fant du meg? :)

Karstenbassen

10.11.2010 kl.13:54

En link fra en side - tror jeg. Så "fant" er kanskje en smule overdrevent. Mer oppdaget, kanskje...? Fin oppdagelse var det.

NA

10.11.2010 kl.20:55

Karstenbassen: hihi :) Takk for det.

Stine

13.09.2011 kl.13:47

Hei!

Jeg lurte på om det hadde vært mulig å få et telefonintervju med deg?

Jeg skal skrive en artikkel til en oppgave jeg har fått på skolen. Artikkelen kan bli publisert i Aftenposten, men du kan selvfølgelig være anonym.

Ta gjerne kontakt på mailen min: stine.s93@hotmail.com om du kan! Hadde hjulpet meg veldig mye :)

Hilsen Stine

NA

03.10.2011 kl.18:05

Stine: tatt kontakt =)

Domino

29.02.2012 kl.22:34

Hvilken mail kan jeg nå deg på?

-Domino

NA

29.02.2012 kl.23:00

Domino: Man kan nå meg på to måter; mail til innboks dersom man har en blogg.no-konto, eller legge igjen en kommentar slik du gjorde nå med forespørsel :)

Domino

01.03.2012 kl.23:09

Ahh.. For God sake! ;-) Forget it then ;-)

-Domino

NA

02.03.2012 kl.02:23

Domino: ;) Privatlivets fred... Fin ting =)

Domino

05.03.2012 kl.00:16

Ja, deg om det. Prata innenfor den boksen før ;-) Men jeg ble kasta ut, I get it ;-)

-Domino

NA

05.03.2012 kl.01:09

Domino: huhm? Hvilken boks? Er du på syre, kjære dominobrikken? =)

MindCrime

19.03.2012 kl.02:41

Hei.

La ut en link til bloggen din, egentlig en ganske kul blogg:-)

Kan du ikke sende oss en mail om du vil ha et lite, enkelt samarbeide?

Gidder ikke spamme webadressen vår i bloggen din, men regner med at du ser e-post adressen ?

NA

19.03.2012 kl.11:44

MindCrime: Takk for det! Tatt kontakt med dere. :)

Funny world.

12.04.2012 kl.00:10

Interesang blogg. Er vel ikke mange kvinner som skriver om bare om "sex" generelt i bloggene sine. Noe som er interesant å lese om da det kommer fra ett kvinnelig perspektiv.

Beskrivelsen om deg må vel hva alle menn kan tenke som en drømme kvinne hverfall fra en seksuel side, ikke for å være creepy - men det er ihvertfall noe jeg selv ville likt om jeg kunne hatt ett forhold til en slik kvinne. Det virker kansje creepy å si til en fremmed, men håper du tar det heller som et komplimang på personlig kvalitet som kanjse ikke alle har. Er i allefall ikke ment som noe annet ^_^.

Det beste man kan føle er vel å ha sex generelt eller gjøre noe sexuelt med noen man har ett veldig intimt forhold med, så hvorfor skulle man ikke ønske å ha sex så ofte som mulig skjønner jeg ikke.

men hva vet jeg?

Man har jo ikke så lenge å leve så hvorfor skulle man ikke nyte det mest mulig og så ofte som mulig. Kan hende livet ender i morgen, hvem vet.

Alle kvinner er så opptatt å ikke være "løs på tråden" som du kaller det eller billig. Alle er redde for hva andre skal tenke "deg". Og skammer seg kansje over noen ting de ikke burde. Men so what, er jo bare din egen velferd å det går utover dersom du ikke gjør noe som du liker å gjøre /nyter eller noe som tilfredstiller deg selv der og da selv om man kan angre litt på det senere.

Så her står alle folk å bekjymrer seg om alt tull som andre mennesker tenker om "deg", eller som du tror de kansje kan tenke om deg, hvis det og det skjedde eller hvis du gjør det eller det.

En ting jeg kommer til å angre på da jeg blir eldre og ikke mulighet til å oppleve ting. Er alle tingene jeg ikke gjorde.Ting som jeg også angrer på allerede nå - Fordi jeg var så opptatt og tenke på andre ting og hva andre tenkte om meg at jeg glemte å leve.

Det de fleste mennesker vil aldrig kunne forstå, hvor brutal virkeligheten/ tilværelsen er. Særlig når man ikke har gravd dypt til å besvare hvorfor jeg er her , som personen "meg"? bare for å finne ut hvor utrolig og ironisk tilværelsen som konseptet "meg" virkelig er.

Hadde jeg hatt ett ordentelig liv som mange andre hadde jeg kansje kunne gjordt noe og hatt en følelse av selverdighet mer enn noe annet. Da man ikke deltar i livet sitt kommer man bare til ett punkt der håp om noe godt og en plass man virkelig hører hjemme ikke virkelig er der lengre - som et gammelt minne om en ting du ikke helt kan huske lengre.

Men ,men man lærer jo mye av det når man er alene. Man vet hvor viktig mindre ting kan være for å ha lyst til å leve og hvor noen få imtime relasjoner er nødvendig for å leve. Og kan drepe deg litt og litt hver dag hvis du ikke får oppleve det.

Hadde jeg ikke hatt familie som er glad i meg hadde jeg nok ikke sittet her nå.

Oi oi dette ble ett kjedelig og klisjete innlegg - og hvem bryr seg egentlig. Ble nesten emo jo.

Det jeg egentlig prøvde å si at dersom har noe godt, som du lyst til å gjøre, kan gjøre i dine sko så aldrig unngå det. For alt i alt så vil det være avgjørende når du ser tilbake på livet ditt -om det var ett godt liv eller ikke. Ved å gjøre deg selv eller andre glad kunne du kansje ha opplevd noe utrolig eller kansje reddet ett liv gjennom noe godt uten å vite om det?

For uannsett hvor jævlig du har det er det helt sikkert noen som har det enda værre, noe som kan bare leges av kjærlighet eller noe intimt.

Anyways, hvis noen heletatt leser dette er det nok borte fra noens tanker en time etter, fordi det er jo bare sånn. Mennesker glemmer. Slev om 5 barn i afrika sulter ihjel dette sekundet,er det borte fra folks tanker innen kort tid.

Lykke til NA. Hadde det vært mer kjærlighet i hvilken som helst form og nok til alle hadde det vær mye mindre jævlighet.

NA

14.04.2012 kl.22:47

Funny world.: Oi. Takk. Dette fortjener et ordentlig svar, og det skal du få så snart jeg kan. Takk! =)

Anonym

03.02.2013 kl.19:58

Er du faktisk nymfoman, eller er du bare en som tenker på og vil ha sex hele tiden? Fordi nymfomani innebærer ikke bare at man vil ha sex 24/7, men også blant annet at man har tvangstanker og tvangshandlinger om det. Ikke at det er noe galt i å ville ha sex hele tiden (og nei, jeg mener ikke at man vil ha sex litt oftere en noen par ganger i uken, men virkelig hele tiden), fordi slik er jeg selv. Men nymfomani innebærer litt mer enn bare det. Jeg lurer på om du faktisk har medisinske diagnosen, fått av en psykolog/lege, eller om du er ekstremt glad i sex? I mine øyne helt greit å være begge deler, men om man ikke har fått en diagnose skal man være forsiktig med å gi den selv ;)

NA

05.02.2013 kl.14:03

Anonym: Hei anonym! Vel for det første så er ikke nymfomani et begrep som brukes i norsk psykiatri, det er utdatert og heller negativt ladet - en av grunnene til at jeg bruker ordet, liker ta makten tilbake også i slike settinger, som jeg har forklart i andre innlegg. Nå bruker man andre begreper for å beskrive "overdreven seksualdrift hos kvinner". :) Når det gjelder resten av spørsmålene dine vil du få svar ved å lese bloggen min, tatt opp temaet opptil flere ganger. Vh, NA

Skriv en ny kommentar

NA

NA

30, Oslo

En blogg om sex og nymfomani fra en jentes perspektiv. Bloggen min ønsker å engasjere og bidra til at flere får et godt forhold til seg selv og sin seksualitet. Ønsker også å bidra til å fjerne stigmaen som ligger i at menn har større sexdriv enn kvinner, og fjerne fordommer vi skulle ha til oss selv eller andre - uansett preferanser og legning.

På bloggen finnes tips/råd, stillinger, opplevelser, noveller, serier, og andre innlegg. Bla deg gjennom kategoriene for å finne temaene du er interessert i, det ligger masse mer i arkivene enn det som er på forsiden! Bloggen er skrevet anonymt av meg, NA. Velkommen!

Ønsker du kontakt med meg? Mail meg!

Bloggen oppdateres stort sett hver helg.

Kategorier

Arkiv

hits