Related Posts with Thumbnails

Sexstillinger for gravide

Hormoner! Struttende pupper! Syk sexlyst! Svær mage... 

Siste to ordene hadde vært det som hadde vært dealbreaker for min del, mest fordi jeg har så sinnsykt fødselsangst. Men hvis DU er som ca alle andre som synes gravide er ekstremt hotte, eller du er gravid, eller har en gravid kjæreste... Så er disse tipsene for dere. :)

Gode sexstillinger for gravide:

- Skje! Ligg sidelengs. Magen får støtte, den osm ligger bak kommer inn bakfra og har et helt fruktfat å ta av: Pupper innen rekkevidde, rumpe å krafse på, og klitoris rett i nærheten. KOselig kan det være, dirty kan det bli, og denne stillingen kan dessuten opptones og nedtones som man ønsker. Det her er liksom sexstillingenes versjon av kvinners "lille sorte". ;)


Stjålet ærlig og redelig fra Cosmopolitan, klikk på bildet og få mer info i deres ord om stillingen...

- Den fryktelig enkle, gode, gamle, doggy-over-møbel. Joda, du leste riktig. Dra ned buksa, bend over passende mobel, la det stå til. Enkelt og greit for de som trenger å få seg noe .

- Damen ligger på senga, og fyren står. Fantastisk stilling dersom magen er humongous, eller på godt norsk, grisesvær. 

- Cowgirl og alle stillinger der dama er øverst og gjør jobben kan være veldig bra for par der dama er kåt døgnet rundt, mens det stakkars mannfolket har gnagsår. Da kan hun gjøre jobben og fyren kan gni klitten hennes - effektivt. 

Husk: Ingen stillinger er sånn direkte farlige for fosteret, men er damen i sitt tredje trimester bør misjonæren unngåes, fordi det ikke er bra å ligge over lang tid på ryggen, mener jeg huske naturfaglæreren min svarte meg noe overrasket da jeg spurte (mulig hun var på jordet, men tviler på det).

- NA

3 kommentarer

Domino

24.03.2012 kl.00:10

Vil du bli gravid da? ;-)

-Domino

Amel

29.03.2012 kl.20:40

Tusen takk for den gode informasjonen.

NA

29.03.2012 kl.21:11

Amel: Aw, takk til deg! =) Lykke til <3

Skriv en ny kommentar

NA

NA

30, Oslo

En blogg om sex og nymfomani fra en jentes perspektiv. Bloggen min ønsker å engasjere og bidra til at flere får et godt forhold til seg selv og sin seksualitet. Ønsker også å bidra til å fjerne stigmaen som ligger i at menn har større sexdriv enn kvinner, og fjerne fordommer vi skulle ha til oss selv eller andre - uansett preferanser og legning.

På bloggen finnes tips/råd, stillinger, opplevelser, noveller, serier, og andre innlegg. Bla deg gjennom kategoriene for å finne temaene du er interessert i, det ligger masse mer i arkivene enn det som er på forsiden! Bloggen er skrevet anonymt av meg, NA. Velkommen!

Ønsker du kontakt med meg? Mail meg!

Bloggen oppdateres stort sett hver helg.

Kategorier

Arkiv

hits