hits
Related Posts with Thumbnails

Test av sexleketøy fra sinful.no

Heppsann!

En til test i den forespurte testrekka med leketøy som passer for nybegynnere - og denne gangen også et par for de litt mer erfarne. Fikk teste noen vibratorer, penisring med vibrator, duo strapon, bondagetau, og nippleklemmer med vibrator fra Sinful. Servicen til Sinful opplevde jeg som veldig bra. Pakken kom ikke frem først, for posten surret med hentelapper (what else is new, liksom). Da pakken kom i retur, sendte de greie folkene pakken på nytt. Ingen irritasjon eller ergrelse å spore - og veldig hyggelig tone hele "handelen" igjennom. Imidlertid kom nippelklemmene frem i herpa pakke, med plasten halvveis vridd av, og et par av de andre pakkene så også litt herja ut til tross for at pakken de kom i fra posten var skadefri. Pakkene vibratorene kom i var heller ikke forseglet på noe vis, ikke så mye som en liten tegnestift engang. Verdt å nevne er det forøvrig at jeg får ikke betalt for å skrive om lekene utover at jeg beholder det jeg skriver om. Jeg er temmelig upartisk, usensurert, og meningene mine kommer rett fra... æh, leveren ville vært feil organ i denne sammenhengen ;)

Jeg dømmer vibratorene utfra deres bruksområder, kvalitet, støy, brukervennlighet, estetikk, og hygiene. Vibratorene til Sinful er svært billige, og det er vel og bra, men jeg lar ikke prisen overskygge opplevelsen av hver enkelt vibrator. Likevel skal man huske på at dette er ikke en investering på over tusenlappen, og man kan derfor kanskje heller ikke forvente kvaliteten man får av en leke til 1300 kr. Vi kjører rett på:

Felles for alle vibratorene i denne testen er at deres absolutte svakeste punkt, sett med mine øyne, er at de går på batteri. Oldtidens strømkilde, føles det som nå som vi til og med har trådløst oppladbare leker - og et ork å styre med og bytte. Jeg har sjeldent batterier i AA og AAA-størrelse liggende og slenge, og jeg er ikke keen på å ha med meg et arsenal av batterier hvorenn jeg skal ta med meg leketøyet heller... Batteriene varer ikke spesielt lenge i kontrast til de strømdrevne lekene, og maksstyrken på vibreringen daler fort i takt med at batteriet suges for strøm. En annen nedside med vibratorene er at de bråker - ekstremt. Den ene må ha vært defekt, for man hørte batteriene riste i takt inni der - sjenerende, flaut, forstyrrende, funker ikke. På plussiden er de designmessig lekre. Stilrene, ikke noe ekstra dilldall, matcher med hverandre. Utførelsen er av fin kvalitet, og materialet suger ikke til seg støv og dritt som enkelte silikondildoer feks gjør. Veldig greie å holde rene, så det er et stort pluss. Hygiene er viktig. Og, som sagt, de koster lite.

Først ut denne kisen: 

 
Sinful Klassisk Dildo Vibrator, heter denne saken, og i form og styrke er det en ideell førstegangsvibrator. Den er slank og ikke avskrekkende, man vrir på lokket i bunnen for å øke eller minske styrken, og er dermed ukomplisert og grei. Imidlertid bråkte denne en hel masse, og styrken var heller ikke blandt de beste - særlig for en som er litt erfaren bruker av leketøy. Den kan ikke måle styrken sin med eksempelvis FUN sine produkter, og er altså batteridrevet. Men, den fungerer, og er absolutt verdt å ta med i betraktningen dersom man skal kjøpe sin første leke. Jeg kjøpte en liknende som min introduksjonsleke en gang i tiden, og var veldig fornøyd. :) Prisen på denne er også fin for en nybegynner; 179 hos Sinful. Definitivt pluss i boka!


Sinful Slimline G-punkt Vibrator heter denne tingesten, og skrus på og av og opp og ned i styrke på samme måte som leken over. Vibratoren var aldeles utmerket utformet til å gi nytelse stort sett uansett hvordan den brukes. Både flott å treffe g-punkt med, og deilig å bruke som klitorisstimulator. Imidlertid levde denne ca tre kvarter, og etter det hjalp hverken nye batterier eller munn-til-munn metoden... Og det var denne som hørtes ut som en motor som holdt på å gå fra hverandre. Veldig trist, for selve vibratoren ellers var fortreffelig - den virkelig gjorde jobben sin. Prisgunstig er den også, og enda et godt alternativ for en førstegangskjøper.


Sinful 10-speed Bullet Vibrator er en liiiiten tingest, som i seg selv er innmari kult. Den er superdiskret, på størrelse med en gjennomsnittlig lipgloss eller leppestift, og lekker svart denne også. Støynivået var igrunn helt ok. Men, og igjen finnes et men; den er skarp i spissen på butten, paradoksalt nok, og det irriterte livet av meg. Skal man bruke denne over lengre tid ender man med gnagsår eller hard hud, avhengig av hvordan man bruker den. Den startes og styres med en trykknapp i bunnen, som er helt greit. Den skal ha ti styrker, min hadde fem og en halv, selv etter seks batteribytter. Pluss skal den likevel ha for størrelsen, materialet, og det praktiske aspektet med den - samt at denne også er enkel å holde ren. Prismessig fortreffelig denne og. 

 

 


 


Sinful Penisring Med Vibrator heter denne saken, og penisringen i seg selv er veldig fleksibel, myk og fungerer godt. Materialet trekker riktignok til seg støv du ikke ante eksisterte, og må vaskes og rengjøres grundig og ofte. På fremsiden mot mottagers side av vibratoren fines noen tagger, som helt sikkert er ment å skulle stimulere ett eller annet. Imidlertid aner jeg ikke hva de skal simulere å stimulere, for de lander i beste fall på hver side av klitoris. Om man har en passelig svær en. Selve vibreringen på denne saken her var ikke mye å skryte av, og det vibrerte mer av selve jukke-bevegelsen enn av vibratoren i seg selv. Den bruker sånne flate, små batterier som ofte er vanskelige å få tak i (med mindre jeg bare vare veldig uheldig med butikkene jeg stakk innom for å prøve å se om jeg kunne juice den opp i styrke). Den styres med en trykknapp på siden, og designmessig er selve vibratordelen fin. Sitter stabilt og trangt på, og forflytter seg ikke en tøddel. Størrelsen på den er bra, og den bør altså kunne være kapabel til å gjøre jobben sin. Og, igjen, prismessig er den så absolutt ikke et dårlig kjøp - ligger nå ute på Sinful for 79 kr, veiledende "hele" 149 kr. Det er absolutt ikke verst uansett hva slags penisring man skulle ønske. :)

 


 


Denne strap-on dildoen for to fra Fun Factory er en sak jeg leeeenge har gledet meg til å teste. Den er perfekt for heterofile par der hun vil leke med hans penetrering, eller for to jenter som koser seg sammen. Den ene siden føres inn i vagina, den andre er... vel, penisen, og den kan vel stappes der man skulle ønske ;) Den definive fordelen med denne er at designet er relativt unikt, og materialet er i kjent Fun Factory-stil mykt silikonaktig og likevel fast. Det kjennes som om hele leken er kvalitet. I mitt hode skulle jeg endelig få en kuk og kunne ha henda på hoftene og bænge livet ut av den som lå og tok imot, samtidig som jeg kjente bevegelsene inn og ut fordi jeg hadde en del i meg, og det skulle bli helt himmelsk... A-hem. Men; den skuffende delen er at jeg altså gikk utifra leken skulle være relativt fast i bindeleddet. Når du tar den ut av pakken, står den ikke på noen som helst måte som på bildet. Den oppfører seg som en slapp, uvillig, kjip og flat hengekuk. Og så tenker man, "denne kan kanskje ikke runkes i form...". Den oppleves stabil nok når den er i bruk, men om man skulle trekke seg litt for mye ut underveis, og i innføringsfasen, er man komplett avhengig av å føre den inn som om det var en vanlig dildo... mens man kniper som f for å holde den inne i seg. Veldig god trening for kegelmuskulaturen, og en deilig og annerledes opplevelse, men denne trenger en oppfølger eller to før den fungerer optimalt... Desverre. 

 Dette bondagetauet er laget av hamp, er eviglangt og evig slitesterkt. Det er mykt, lukter godt (vel, hamp), og kan sette frykt i hvem som helst som blir bundet fast. Det er virkelig langt, hele 10 meter, så her skal man kunne binde fast armer, ben, lage en sexhuske og i samme slengen mekke en løpeline for partneren sin og det vil fortsatt være tau å gå på. Alternativt, kan man jo surre inn hele kroppen til sin partner, om man skulle være into shibari eller andre ting av den typen. Word of advice; ikke bind så hardt at du stopper blodomløpet, men bind heller ikke så løst at partneren kan wiggle for mye, man kan få ganske heftige brannsår av det tauet her. Kremt, jeg fikk selvsagt ikke det. ;) Prismessig er dette tauet også veldig bra, og alt i alt fullstendig diggbart!


Niplettes Brystklemmer heter de her, og kan med fordel brukes i sammenheng med tauet og lekene over. Det er en egen følelse å få klemt niplene - med en skrugreie som ikke nødvendigvis stopper når det begynner gjøre vondt. Disse vibrerer i tillegg, og må festes relativt stramt for å ikke rett og slett skli av. Jeg elsker smerte, men er også overfølsom på niplene, så det var en salig blanding av smerte og nytelse. Imidlertid var ikke vibreringen på disse heller veldig sterk, så det ble ikke for ille ;) Prisen er på disse også god. 


 

Glidemiddel og leketøyrens er alltid viktig å ha, og Sinfuls egne produkter er både billige, drøye i bruk, og disse også stilrent svarte (skjønt jeg ser man også kan få dem i hvitt). Estetisk sett er det lekkert med leketøy og utstyr i samme diskrete, svarte finish. :) 

#test #leketøytest #review #sexleketøy #sex #funfactory #sinful 

-NA

10 kommentarer

Fortelleren

27.07.2015 kl.22:16

Deilig lesing og nyttig info i en og samme post. Tommelen opp!

NA

23.01.2017 kl.00:39

Fortelleren: takk :D

ingri

28.07.2015 kl.03:47

takk NA. Som altid veldig bra. Ble int i den som hadde dust motor, he he. Dumt med den duostrapen ja. Ikke greit om den ikke håller seg oppe nei.

meg

28.07.2015 kl.04:02

Kom tilfeldigvis over bloggen din og er ikke skuffet...!! fantastisk. Trodde forresten aldri jeg kom til å synes en leketøytest ville være hverken underholdende eller spennende, men den bragden klarte du!;)

ytyt33

03.09.2015 kl.15:56

Opphissende å lese:)

NA

23.01.2017 kl.00:39

ytyt33: takk! ;)

Nina

03.01.2016 kl.07:23

Tusen takk for godt innlegg. Jeg prøvde ut tipset ditt og må si at denne var det klass over. Har vært noen år siden jeg har "turt" å kjøpe noe da jeg hadde en periode da min gamle røyk og jeg rett og slett ikke fant noe bra. Anmeldelse av sexleketøy er kanskje ikke så dumt. Kanskje jeg skal prøve det på bloggen min...!

NA

23.01.2017 kl.00:38

Nina: takk for kudos!

Kristine

20.04.2018 kl.15:59

Hei! Jeg liker godt hvordan du skriver og skulle gjerne kommet i kontakt med deg angående et samarbeid. Hvis det er av interesse så send meg gjerne en mail på eposten jeg skrev inn i skjemaet her.

:)

NA

29.04.2018 kl.23:34

Kristine: Supert :) Det har jeg gjort :)

Skriv en ny kommentar

NA

NA

32, Oslo

En blogg om sex og nymfomani fra en jentes perspektiv. Bloggen min ønsker å engasjere og bidra til at flere får et godt forhold til seg selv og sin seksualitet. Ønsker også å bidra til å fjerne stigmaen som ligger i at menn har større sexdriv enn kvinner, og fjerne fordommer vi skulle ha til oss selv eller andre - uansett preferanser og legning.

På bloggen finnes tips/råd, stillinger, opplevelser, noveller, serier, og andre innlegg. Bla deg gjennom kategoriene for å finne temaene du er interessert i, det ligger masse mer i arkivene enn det som er på forsiden! Bloggen er skrevet anonymt av meg, NA. Velkommen!

Ønsker du kontakt med meg? Mail meg!

Bloggen oppdateres stort sett hver helg.

Kategorier

Arkiv