hits
Related Posts with Thumbnails

Bitch is back

Hay.

Håkkai, skal glætt innrømme jeg har vært treiging på å skrive. Det er igrunn ikke så spennende for dere å lese om, dere er jo tross alt klar over det. Mailkontoen til bloggen har omtrendt sprengt, ikke ulikt en del av penisene som har lengtet etter mer kåteri, om jeg skal tro enkelte av mailene..., vært et par gullkorn, foråsidetsånn!

Jeg har vært sjuk, har flyttet, starta skole (shempegåi), dumpa typen, vært nettløs. Er igrunn fortsatt det enn så lenge og har liksom ikke fått oppdatert så mye. Rett og slett ikke hatt tid, sjans, eller for mye moro å berette - eller... ;)

Nå har jeg blitt tinder- og happnhore, ikke bokstavelig talt riktignok - ennå ikke møtt et eneste menneske fra appene. Men jeg er intenst nysgjerrig på disse teknologiske kromspringene som liksom skal gjøre det så lekende lett og greit å finne seg... tja, hva finner man? Kjæreste? Pulings? Venner? Hittil ser jeg på det som en ufattelig underholdende jevn strøm av idioter i alskens fasonger. Meldingene folk sender er så blottet for engasjement og iq at jeg nesten må grine. Så herved kommer en kort liten guide til hva man IKKE skal skrive. Selvsagt sykt partisk, men likevel. Gutta; les og lær:

Åpningssetninger man ikke skal bruke.
-"skjera"
Fordi engasjement, rettskriving og sjarm trengs om du skal skille deg en halv brødsmule ut fra mengden. Du kan dessuten påspandere deg en smiley. Et punktum, i det minste. Og når du får svar; ja hva så? Hun lager middag. Joa, spennende, spennende...
-en eller annen form for fordom. Enten rettet mot deg selv eller andre. Sjarmpoeng, lukt i dass.
-noe vulgært. Herrejesus, oppfør deg, da menneske! Folkeskikk er innafor, du ble brått ikke det.
-et yalla, upersonlig kompliment. Joda, jeg er dritfin. Hva er dritfint?
-en dårlig sjekkelinje. Nei, himmelen savner meg ikke, jeg har aldri hatt vinger og jeg har ingen ambisjoner om noensinne bli en engel. Og nå, hvertfall ikke din engel.
-unngå å si hei. Ikke sløyf sosiale konvensjoner. De har funket forever og det er ingenting som gjør deg hipp eller kul eller hva enn du skulle innbille deg. Bare... fucking si hei, ditt uhøflige kryp. Du trenger ikke showcase du akkurat krabba ut fra steinen du har bodd under de siste tiår...
-skriv en smertfefull lang svadamelding som er like kjedelig å lese som du antagelig følte deg på skrivetidspunktet. Kjeder du deg, ikke belast fremmedfolk med det. Førsteinntrykk vett.

I will be back med enda mer utbroderende og utleverende kritikk. Og, kanskje, om dere er innmari keen, kan jeg fortelle om mine siste kromspring. Haha.

Klem til alle, you fuckers!
(Ja, det var absolutt en pun og ikke en utskjelling) ;)
-NA

4 kommentarer

Elise

02.03.2016 kl.21:29

S hyggelig se deg tilbake! Har fulgt bloggen din av og p i flere r, er fint se du har det bra. Lykke til med tinder.

NA

24.06.2016 kl.12:55

takk, s utrolig koselig hre ??

Leif Nakken

06.06.2016 kl.16:01

Herlig med jenter som skriver fra hjertet (fitta?) - leste noe av deg og bare mtte ta fram kuken - selv her p jobb. hilsen fra Leif - en jentesaftnyter - 942 10 500

NA

24.06.2016 kl.12:54

takktakk!

Skriv en ny kommentar

NA

NA

32, Oslo

En blogg om sex og nymfomani fra en jentes perspektiv. Bloggen min nsker engasjere og bidra til at flere fr et godt forhold til seg selv og sin seksualitet. nsker ogs bidra til fjerne stigmaen som ligger i at menn har strre sexdriv enn kvinner, og fjerne fordommer vi skulle ha til oss selv eller andre - uansett preferanser og legning.

P bloggen finnes tips/rd, stillinger, opplevelser, noveller, serier, og andre innlegg. Bla deg gjennom kategoriene for finne temaene du er interessert i, det ligger masse mer i arkivene enn det som er p forsiden! Bloggen er skrevet anonymt av meg, NA. Velkommen!

nsker du kontakt med meg? Mail meg!

Bloggen oppdateres stort sett hver helg.

Kategorier

Arkiv