hits
Related Posts with Thumbnails

Sexnovelle: Når byen overrasker, del 1

- Jo, jeg har trukket meg unna deg. Men du vet jeg alltid vil være her for deg, det er viktig for meg du vet, sa han. Jeg blunket gjennom det jeg håpet var uskyldige øyne over ølglasset og la hodet på skakke. Jeg kjente latterkula vokse fra magen og slå opp mot drøvelen, jeg ønsket kverulere og fortelle hvor ensom og forvirret jeg hadde følt meg og at jeg nettopp ikke hadde syntes det han sa jeg skulle vite hadde vært en særlig sannsynlig realitet de siste dagene. Istedenfor kvelte jeg det hele med en lang, ølglasstømmende slurk. Ølen var egentlig full. Det ble en slang slurk, og den passet talen som kom. 
- Eller, jeg har ikke trukket meg unna. Jeg bare følte du trengte alenetid til å reflektere, finne ut hva du ville, liksom. Du har jo ikke vært deg selv. 17. mai, for eksempel, jeg var jo ikke sint på deg fordi du maste om at vi skulle ut på kvelden. Jeg ble oppgitt over at du brukte hele dagen på å irritere deg over ham. Han svikter deg til stadighet og du lar deg bli sviktet. Gang, på gang, på gang. 
Jeg visste han hadde rett. Man skulle jo trodd jeg kunne gått opp til master i ubrukelige kjærester, elskere, dernest uungåelige ekser. Jeg plukket alltid de mest idiotiske, patetiske stakkarne, og viet hele mitt liv på å rette dem opp. Som om jeg så det som min livsoppgave å gjøre verden et bedre sted, en dust av gangen. Kanskje jeg burde søkt om statsstøtte for å drive privat omskolering og rehab for spesielt utsatte herremenn. 
- Og det går jo ikke upåaktet hen hos de av oss som kjenner deg godt, NA. Det påvirker oss. Ok, de påvirker meg. Jeg var sur hele nasjonaldagen jeg og. Drittsur. Fordi jeg følte meg helt komplett... hjelpesløs, liksom. Jeg vil hjelpe, men så kan jeg ikke blande meg eller ta over livet ditt heller, og ....

Jeg slikket meg om munnen, hørte på praten hans som velmenende rådet meg til å følge mine egne råd. Følge instinktet. Se fremover. At jeg var sterk, at jeg var flott, at menn overalt snudde seg åpenlyst etter meg, at jeg blablabla. Skrått over der vi satt satt en ulekkerbisken og betraktet oss. Antagelig i tidlig 40-åra, stramme lepper som sikkert gjenspeilet personligheten, og forøvrig en hårmanke ingen igrunn helt riktig kunne misunne. Han så meg kjekt inn i øynene, som om han var forvandlet fra en kjip stakkar til selveste Don Joan takket være et par dusin dårlig bryggede mikroøl. Han var av typen som drakk øl med to fingre, lot resten stritte stivt ut i rommet som folk som later som om de tilhører en sosietet de ikke klarer uttale navnet til uten å avsløre seg komplett. Han så usikkert bort da jeg løftet på brynene av ren refleks da blikket mitt møtte hans. Jeg merket jeg hadde knust ballene hans, og jeg skulle gjerne fått dårlig samvittighet, var det ikke for at han var et så levende eksempel på det samtalen dreide seg om. Tapere, deres blinde tiltrekning til meg, og min evige elendige beslutningsevne som tillot meg å faktisk ta dem under vingene mine og slippe dem uselvisk og ukritisk inn i sjelens mange hjertekammer. 

- Du må selvsagt gjøre hva du føler for, NA. Jeg skal ikke sitte her og diktere hva du skal og ikke skal. Jeg bare sier... Du liksom... Jeg bare prøver minne deg på hva du har sagt til meg før. Dropp idioten, skaff en likeverdig lekepartner. Eller lek, men catch and release og alt det der. Du trenger ikke skulle være på felgen før du innser noe har gått for langt. Ikke sant? 
De bekymrede øynene klarte å fange mine relativt distanserte. Han hadde selvsagt rett, men jeg ville ikke prate om det. Jeg hadde gått ut for å drikke og kose meg og glemme det faktum at jeg igjen gikk til flaska for å finne noen form for glede. 

Midt i monologen hans stakk en kar inn hodet i båsen der vi satt med ansiktet i alvorlige folder. Dvs... jeg så antagelig mest overbærende ut, det var kompisen som så alvorlig ut. Karen ville vite om han forstyrret, noe han annonserte teatralsk, men kroppspråket avslørte han overhodet ikke brydde seg om svaret. Han valset nesten elegant bak en snurrende barkrakk han dyttet fremfor seg, lot den spinne to ganger, før han med en full katts presisjon hoppet på den og med ytterst stor grad av flaks, landet så stolen og han tippet mot bordet. Han så ut som han forventet stående applaus for et magisk sirkusnummer i verdensklassen. Kompisen min og jeg vekslet raske blikk, før kontakten pinlig måtte brytes. Vi tenkte det samme. Duden prøvde altfor hardt, men han var kommet til de to løvenes hule, og de satte pris på underholdning. Vi rettet oss i ryggen og strakk frem hendene, som om vi ivrig ønsket å velkomme den store sirkusartisten til vår ringe bås. 

Vårt nye båsmedlem lo høyt og mye, mest av egne vitser, hadde en dyp stemme som bar i motvind og en tørst gane. Men han var gavmild og snart hadde kompisen min og jeg mer blod i alkoholen enn omvendt - eller var det faktisk omvendt - ikke visste vi, og hvem i alle dager brydde seg uansett. Vi snudde et økende bedugget øye til klokka på veggen, og morgendagens mange plikter svømte fornøyelig avsted som en kyst som forsvinner i det fjerne. Karen hadde høye tanker om seg selv, som han mer enn gjerne delte med oss to slukørede. Vi fant de få kornene med humor og moret oss usammenhengende over dem. Etterhvert som samtalen rundt bordet, eller strengt tatt monologene, ble mer og mer svømmende i mine øre, kjente jeg det vanlige, slitsomme presset i magen som spredde seg som kløe i et myggstikk. Naturen kalte, min indre natur, og til tross for at det ikke fantes noe som tente meg, kjente jeg behovet trenge gjennom hver fiber av min eksistens. Jeg mumlet ordet dass, møtte raske nikk, og slanget meg ut av båsen og strente ut i den svale sommerlufta. Jeg kom på jeg hadde sluttet å røyke, og var delt i min egen glede over det. Jeg gjorde dermed det nest mest effektive jeg visste om, det som antagelig enda bedre drepte sexlysten min enn det å suge på en ekkel, stiv nikotinprins - jeg kontaktet av-og-på eksen, han som hadde vært tema tidligere den kvelden. Jeg smset ham og spurte om han var våken. Det var han visst, og jeg hørte høy bakgrunnslyd og ham som fortalte han var og møtte en-eller-annen-fyr i en-eller-annen-jobbsammenheng for et-eller-annet-viktig. Han kunne ringe meg opp når han var ferdig, han drakk ikke engang, men hvor var jeg? Uinspirert svarte jeg jeg var hjemme, og at jeg høyst sannsynligvis sov når enn han fant det for godt ringe opp igjen. Når baren du er på er stengt, tenkte jeg, og rullet med øynene. Han hadde aldri tid til noe utover jobb, mente han, og han pratet gjerne om jobb omtrent før, under og etter de sjeldne aktene våre. Han var forvandlet fra en halvslapp stakkar som slavet for andre, til en halvstiv stakkar som slavet døgnet rundt for en annen stakkar. Fordi, stakkar, han trodde virkelig han var en del av selskapet til den andre og bygget sin egen fremtid i dennes selskap for å danne sitt eget. Gjespen kom naturlig, og libidoen sank i takt med irritasjonens stigning. Om ikke annet hadde telefonsamtalen båret de frukter jeg hadde søkt. Med rullende øyne gikk jeg inn igjen, plutselig usikker på hva jeg skulle inn og drikke mer for. Uansett måtte jeg faktisk tisse.

På vei ut fra toalettet møtte en sterk hånd skulderen min fulgt av en mørk, intens stemme inn i øret mitt. Overraskende nok føltes det ikke ubehagelig, så jeg avventet. Han fortalte meg alt det cheesy opplegget menn forteller damer når de sitter i barer, som at han hadde sett meg med en gang jeg kom inn, og at jeg hadde tatt pusten fra ham. At han gjerne ville møte meg igjen. Han luktet en blanding av pepper og andre krydder, som om han hadde badet i hamam før han stod bak meg. Han slapp taket mens han snudde meg mot ham. En perlehvit rad møtte meg. Under den blonde sveisen var de grønne øynene hans soveromsmyke, han hadde smilehull, og leppene hans møtte smilerynker av den pene sorten i vikene. Jeg registrerte fort han var mer enn bare armsterk, jeg skimtet musklene hans gjennom t-skjorta og et kast i speilet over skulderen hans bak ham avslørte velskulpturerte bein og en temmelig formet, stram rumpe. Ansiktene våre var nære, og jeg kunne ikke sagt hvem som kysset hvem. Om det var alkoholen, overraskelsesmomentet, eller den faktiske realiteten, så føltes kysset magisk intimt ut. Vi trakk oss unna samtidig, øynene møttes, og en blanding av en overrasket og kanskje en anelse flau latter lød i rommet. Jeg nøyde meg med nummeret hans, enda jeg visste jeg kunne fått adskillig mer, og jogget opp trappene tilbake til båsen med min kompis og min nye venn. 

#fortsettelsesfølger

- NA

#sex #sexblogg #novelle #erotikk

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

NA

NA

32, Oslo

En blogg om sex og nymfomani fra en jentes perspektiv. Bloggen min ønsker å engasjere og bidra til at flere får et godt forhold til seg selv og sin seksualitet. Ønsker også å bidra til å fjerne stigmaen som ligger i at menn har større sexdriv enn kvinner, og fjerne fordommer vi skulle ha til oss selv eller andre - uansett preferanser og legning.

På bloggen finnes tips/råd, stillinger, opplevelser, noveller, serier, og andre innlegg. Bla deg gjennom kategoriene for å finne temaene du er interessert i, det ligger masse mer i arkivene enn det som er på forsiden! Bloggen er skrevet anonymt av meg, NA. Velkommen!

Ønsker du kontakt med meg? Mail meg!

Bloggen oppdateres stort sett hver helg.

Kategorier

Arkiv