hits
Related Posts with Thumbnails

Å pule en annen i den førstes hjem: Om paranoia, svik, og hevn

Hun satt der og skrev på bloggen sin, på hans pc. Svetten silte. Hun følte seg tom og hodet var av bomull. Hun prøvde oppsummere for seg selv hva som hadde skjedd bare øyeblikk før, og kastet et blikk på nøklene hans hun måtte levere tilbake. Hun kunne legge dem igjen på restauranten hans. Hun gadd ikke sitte oppe og vente på at han kom full, ikke full, hva enn han gjorde. Hun klarte ikke. Hun ville så sterkt, men han ville jo ikke henne noe, tydeligvis. Hun hadde vært hans for evig om han bare hadde gitt henne en halv grunn til det. Dagen før hadde han strøket henne vart over kinnet, og selv om det varte kort, kjente hun på håpet: Han kom til å si noe, gjøre noe, så hun kunne føle seg hel igjen. Det skjedde ikke. Hun gråt på badet mens han lagde mat.

***

Hun speidet leiligheten hans. 

NOE måtte hun vel kunne klare finne? En rød tråd. Noe som forklarte noe. Den røde tråden uteble helt eller delvis, alt hun fant gjorde henne enda mer forvirret og desperat, intenst lei seg. Hvorfor følte hun det var nødvendig lete i det hele tatt, og hvorfor måtte han i det hele tatt holde ting skjult, unngå sannheter og så veldig åpenlyst kun dele det han ønsket hun skulle vite, dersom det ikke var noe å skjule?

Nettleserhistorikken ble slettet dagen etter at alt skjedde. Den eneste historikken som fantes, var på nettlesere som ikke var mye brukt. Det hun fant var artikler som insinuerte han var usikker, noe hun visste - "sleik fitte og få sex", "hva mener egentlig kvinner om penisstørrelse", sånne type artikler fra søppelsider som nettavisen og andre nettmagasiner som utgir seg for å ha kunnskap de ikke har. 

Kameraet hans. Han hadde backet opp bilder til pcen. Men han hadde utelatt noen. Et var av henne, med naken rumpe og som ser lystig inn i kameraet. Det var gammelt. Hvorfor beholdt han akkurat det? Hadde han runket til det? Skulle han bruke det til å blackmaile henne siden? Hun vurderte slette det. Men igrunn, det var ikke noe graverende med bildet. Med unntak av at hun kunne ikke huske at hun hadde hatt den hårfargen før helt nylig. Var den jenta faktisk henne? Hun himlet med øynene og bladde skyldbevisst videre. Familiemedlemmer dukket opp, de hun aldri hadde fått lov til å møte fordi han skammet seg over dem. Eller var det egentlig sånn at han skammet seg over henne? Eller var det noe annet? En video med en kuk, også utelatt fra upbackingen til pcen. Han runka seg selv. Hun trykket fast forward i tilfelle kleine lyder skulle dukke opp. Eller andre stemmer. Uansett, hun ble kvalm. Han som hadde så store intimitetsproblemer hadde ingen problemer med å ha med å filme seg selv som kommer og den manneaktige, idiotiske måten å gni kuken etter at den hadde sprutet. Filmen var gammel, hvorfor i alle dager tok han den i utgangspunktet og hvorfor skulle han ville spare den og ha den med seg rundt på jobb - ville han at noen skulle se den? Hvem trengte han bekreftelse av?

Telefonen hans. Han hadde ganske møysommelig slettet alle meldinger, de fleste anrop, hele telefonlisten. Hvorfor slette spor om det ikke finnes noe å skjule? Hun så opp i kisten der han oppbevarte gamle minner av den amorøse varianten. Hennes kort lå øverst, og hun brakk seg nesten da øynene hennes sveipet over hennes egne, kleine setning med at hun elsket ham og alskens annet rosa dilldall. Hun hadde gitt ham kortet i forbindelse med en julegave, og visst da også, sjansen for å høre mer enn "jeg bryr meg ikke om andre enn deg" eller annet pisspreik var lik null. Hun hadde klart å tvinge ut av ham setningen "jeg er glad i deg", men aldri noe mer. Han hadde unnskyldninger som var geniale - han var skadet emosjonelt og klarte ikke forstå eller kjenne på følelser. Pisspreik det og selvsagt, alt tydet på han var i realiteten mer oppegående emosjonelt enn henne. Han hadde nemlig kontroll over sin egen empati, og klarte være rasshøl samvittighetsløst. Det evnet ikke hun. Øynene hennes sperret seg opp da hun så et lite kort sirlig skrevet med bånd og sølvskrift, som lå over eller rett under hennes eget kort. Noe om at det å finne kjærligheten var like fantastisk hver gang. Hva var det? Fra hvem? Han hadde jo såkalt gått gjennom alt innholdet i den boksen med henne. Kortet så nytt ut, og det lå ferskest. Enda en liten detalj som gjorde henne gal. Hun burde visst hva det var, hun burde ikke føle seg så fullstendig godsmacked. Hver gang.

Hun så adresser, kvitteringer, nips som kunne betydd alt og ingenting. Så fant hun kondomer, mange. Som gikk ut i -14 og -15. Sammen med våpnene hans. Han hadde alltid gått tom for kondomer mens de hadde holdt på. Var det noen grunn til det? Ville han gi henne en sjukdom, ville han gjøre henne gravid, ville han egentlig ha en unnskyldning for å ikke pule? Og hva var da vitsen med å ha flere remser med kondomer i utgangspunktet - hva i huleste trengte han så mange til?

Hun så på kontorstolen hans og ble enda litt kvalmere. Det var ganske mye spor av kroppsvæske, midt i mellom-bena-posisjonen. Dråper og generelle spor. Rævpluggen hans var heller ikke ren, det var kjønnsspor på den. Men var de fra henne selv, eller var de nyere? Rævpulte han seg selv, eller hadde en billig tøs sittet der hun satt? 

Hun visste hun kunne lete uendelig mye mer, og finne svar. Men alt hun så, var et menneske som gikk til ganske store lengder for å skjule. Hvem faen logger ut av facebook på sin egen hjemmepc, liksom, og sletter passordkapsler når han påstår han knapt kan pc.Hvorfor lyve om sine kunnskaper? 

Hun vurderte spille inn en film der hun sa adjø til ham. Hun vurderte enda mer skrive et brev. Men begge ville prelle av ham som vann på hennes nypolerte bil. Hun klarte ikke snakke med han, og i hele går hadde han oppført seg som om det var en vanlig dag de hang. Hun hadde ikke fått en eneste, spontant, frivillig beklagelse. Han hadde ikke tatt henne i armene sine, klemt henne hardt, sagt han var lei seg, at alt var ok, at hun var viktigst. Hun hadde ikke følt noe annet enn angst og fortvilelse. Hun hadde gjort det så klart... så klart, hva hun følte, hva hun trengte, hvor villig hun var til å endre seg om så var, bare han kunne kommunisere med henne, slippe henne litt inn, noe... Han ringte. Hun fortalte hvor mye hun gruet seg til legetimen hun hadde. Han mente hun kom til å klare seg fint. Ikke noe tilbud om å bli med henne for å støtte henne, som han hadde gjort andre ganger. Å male noen stoler var visst uendelig mye viktigere enn å støtte dama si, som han skulle prøve vinne tilbake dagen i forveien etter en episk fail i helga. Episk fail over hele linja, og der satt hun med dødsangsten og tvinnet tommeltotter. Jamen da så. 

Hun hulket. Hun orket ikke mer. Hun logget inn. Han fra gammelt av dukket opp.
Hjernen hennes gikk over i rasende autopilot. Han var villig til å komme med kuken sin og stage et sexbilde med sofaen til han som hadde såret henne i bakgrunnen. Han fra gammelt av ringte på mens hun helte saft i et glass til ham, hun slapp glasset uten vann på bordet og åpnet opp småpanisk. Etter litt klein planlegging og noen raske pornosøk for å få begge til å fungere, kom kuken opp og hun stilte opp den nyshavede fitta si, brukte litt spenol som glidekrem og dro seg ned på han. Et par jukk ble filmet, og planen var å stoppe nå. Planen brøt. Lysten kom som en desperat underernært unge som ser brød. Han slikket henne mens hun lå over den motbydelige kontorstolen, men ikke lenge nok til at hun etterlot friske spor. De kastet seg på sengen der hun tidligere hadde ligget og hulket, og han pulte henne til hun ristet. De pulte en gang på badet, et av kondomene hun tidligere hadde funnet fikk bli med på leken. Han rev av papiret, hun tenkte hun burde sett hvor det landet, men gadd ikke. Blodet suste og hun følte seg en blanding av lystig hevngjerrig, uskikkelig, ulykkelig, lykkelig, hun visste ikke lenger og brydde seg mindre. Han som bodde her hadde oppfordret henne til å ha seg med andre. Dette var hans feil, alt sammen. Hadde han ikke støtet henne ut av livet sitt og samtidig holdt henne fast, hadde han ikke vært søt tidvis og et rasshøl resten, hadde hun bare... Hadde han bare. 

De stormet ut fra badet og speidet etter alternative pulesteder. Et blikk på kjøkkenet avslørte rot og gammel moro. De rynket på nesa og istedenfor tok han henne over armstøtten på sofaen. Hun stirret på felgen hun hadde etterlatt hos han som bodde der, som hun skulle lage bord av senere. Hun reflekterte over ordspillet å være på felgen mens han penetrerte henne hardt, dasket rumpa hennes, og hun stønnet. Mettet sendte hun ham av gårde, slang på seg klær og kastet et blikk på klokka som avslørte hun hadde grådig dårlig tid. Fuck, hun hadde håpet hun kunne ha finkjemmet plassen for spor. I tilfelle hun skulle ha angret seg i etterkant og ville leke blånekte-spillet han drev med. Hun åpnet vinduet så pulelukta forsvant, slettet nettleserhistorikken, lastet videoen fra kameraet hans over på skyen sin, logget ut av bloggen, og stormet ut døra uten å dusje.

- NA

6 kommentarer

Ingri

21.06.2016 kl.18:23

Skjønner du fikk nok, folk vil sikkert mene du var slem , men det er bare så og så mye noen kan tåle og vi som har fullt bloggen din har sett det har vært gandske masse. Hvis han klikker nå og ikke ser ropet det der var vet du han ikke er verdt tiden din videre og at han antagelig ikke har brydd seg en dritt hele tiden. Jeg håper du har det bra alt dette til tross.

NA

24.06.2016 kl.12:54

takk <3

Mann

21.06.2016 kl.18:52

Jeg har vært fast leser lenge men aldri kommentert, men følte jeg måtte denne gangen. Kudos for ærlighet og for å igjen bryte med tabuer! Om det er noen trøst var det først når min bedre halvdel var utro det gikk opp for meg jeg måtte forandre meg. Utroskap er ikke greit men med mindre man er sammen med en komplett useriøs idiot er det mer et symptom på at forholdet lider enn en egen greie. Det er tungt og hardt for man må innse mye også med seg selv og hele sullamitten og jobbe med det og det er aldri gøy. Men min historie ble en lykkelig en, vi har nå vært sammen i snart 25 år, er lykkelige, snakker bra sammen og vi kom nærmere av det. Vi har våre dårligere dager selvsagt nå og da men vi lærte hvordan vi skulle diskutere men ikke krangle og det er gull verdt. Vi ble ærlige mot hverandre, noe vi trodde vi var før. Kjærlighet er vanskelig men det er verdt kjempe for det så jeg håper du fortsetter å ha tro håp og kjærlighet :) Varm hilsen til deg. Mann 53

NA

24.06.2016 kl.12:54

takk! virker som det kanskje gikk i samme retning her også. :) skjønt man bør vel ikke satse på det som en løsning ??

Single Lena

09.11.2016 kl.19:03

Litt av en historie. jeg har lest flere av blogginnlegga dine, og må si jeg er imponert. men hva med å kommer over det sånn kjapt? er det mulig? noen som bare logger seg inn på et nettsted og finner seg et ligg? Sukker, match eller Fastfoxxx .com, liksom? Hva har dere opplevd?

NA

27.11.2016 kl.07:31

nice reklame ;p takk for kudos. skal være ærlig og innrømme sånne nettsteder ikke er helt min greie, man vet aldri hva man møter og det blir litt i overkant tomt og meningsløst etter min oppfatning. forøvrig... match er neppe stedet for sånt, sukker finnes vel knapt lenger. tinder er visst plassen ;)

-NA

Skriv en ny kommentar

NA

NA

32, Oslo

En blogg om sex og nymfomani fra en jentes perspektiv. Bloggen min ønsker å engasjere og bidra til at flere får et godt forhold til seg selv og sin seksualitet. Ønsker også å bidra til å fjerne stigmaen som ligger i at menn har større sexdriv enn kvinner, og fjerne fordommer vi skulle ha til oss selv eller andre - uansett preferanser og legning.

På bloggen finnes tips/råd, stillinger, opplevelser, noveller, serier, og andre innlegg. Bla deg gjennom kategoriene for å finne temaene du er interessert i, det ligger masse mer i arkivene enn det som er på forsiden! Bloggen er skrevet anonymt av meg, NA. Velkommen!

Ønsker du kontakt med meg? Mail meg!

Bloggen oppdateres stort sett hver helg.

Kategorier

Arkiv