hits
Related Posts with Thumbnails

Månedens sexstilling: Pole positionDette er en finflott blanding av reversed cowgirl, loveseat, og alskens stillinger som krever at mottagende partner er på topp.

Fordelen med denne stillingen er at begge parter har visuell stimulering under akten (til forskjell fra reversed cowgirl, der den på topp blir sittende og jukke til en utsikt av hårete ben og forhåpentligvis ok pedikyr eller sokker...). I tillegg gir stillingen komfort og balanse for den på toppen. Det er bokstavelig talt bare å klore seg fast og jukke løs... Hvis den på toppen har klitoris, vil dessuten beinet til partneren kunne brukes til å gni mot.

Helt klart en stilling verdt å kunne, og verdt å bruke!

-NA

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

NA

NA

32, Oslo

En blogg om sex og nymfomani fra en jentes perspektiv. Bloggen min ønsker å engasjere og bidra til at flere får et godt forhold til seg selv og sin seksualitet. Ønsker også å bidra til å fjerne stigmaen som ligger i at menn har større sexdriv enn kvinner, og fjerne fordommer vi skulle ha til oss selv eller andre - uansett preferanser og legning.

På bloggen finnes tips/råd, stillinger, opplevelser, noveller, serier, og andre innlegg. Bla deg gjennom kategoriene for å finne temaene du er interessert i, det ligger masse mer i arkivene enn det som er på forsiden! Bloggen er skrevet anonymt av meg, NA. Velkommen!

Ønsker du kontakt med meg? Mail meg!

Bloggen oppdateres stort sett hver helg.

Kategorier

Arkiv