hits
Related Posts with Thumbnails

Sexforskning: Sokkeorgasme

Hei folkens!

Dette er forsåvidt gammelt nytt for de fleste av oss, men for de av oss som ikke har fått det med seg har forskningen kommet frem til det samme som mange av oss: Det er enklere oppnå orgasme for kvinner, om man har sokkene på under akten. 

Hvorfor? Jo, det skal jeg saktens fortelle. Det betryggende med varmen på bena gjør at man slapper bedre av, og avslapping er nøkkelen til kvinnens orgasme. Det er enklere gi seg hen da. Igrunn er det fryktelig logisk: Sexorganene våre fylles med blod, som øker følsomheten. Når vi fryser, trekker årene seg sammen (og dermed minskes blodtilgangen også). Hva vil man dermed ikke gjøre for å slippe å miste følelse? Jo, fryse. Ikke frys.

Rapporten bygget på en undersøkelse gjort i kaldere rom på Hopkins University i USA, der forskerne fant ut de måtte gi deltakerne sokker (de forsket på noe helt annet). Dermed fant de tilfeldigvis ut at orgasmeoppnåelsen økte fra 50 til 80%. En gruppe forskere ved University of Wagenigen fattet så interesse for dette, og undersøkte spesifikt på dette fenomenet - og ganske riktig, fant de også da at de som hadde på seg sokker, oppnådde en høyere prosentdel orgasmeoppnåelse. Perrty neat, huh? ;) 

Så da har du en lekker unnskyldning til å skjule dårlig pedikyr eller hårete legger - støttet av forskning. You're welcome. 

- NA

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

NA

NA

32, Oslo

En blogg om sex og nymfomani fra en jentes perspektiv. Bloggen min ønsker å engasjere og bidra til at flere får et godt forhold til seg selv og sin seksualitet. Ønsker også å bidra til å fjerne stigmaen som ligger i at menn har større sexdriv enn kvinner, og fjerne fordommer vi skulle ha til oss selv eller andre - uansett preferanser og legning.

På bloggen finnes tips/råd, stillinger, opplevelser, noveller, serier, og andre innlegg. Bla deg gjennom kategoriene for å finne temaene du er interessert i, det ligger masse mer i arkivene enn det som er på forsiden! Bloggen er skrevet anonymt av meg, NA. Velkommen!

Ønsker du kontakt med meg? Mail meg!

Bloggen oppdateres stort sett hver helg.

Kategorier

Arkiv