hits
Related Posts with Thumbnails

Dating og andre kriser

Var på fest.

Venninne 1: hun bruker tinder og drukner i elendige sjekkereplikker, dickpicks og superlikes. Hun har vært på 2 dater og vurderer avinstallere hele appen.

Kompis 1: Han bruker grindr, ikke overraskende er han skeiv. Grindr er som det høres ut; rett på sak og det drøyeste kjøttmarkedet jeg har sett på lenge. Det slår faenmeg tinder, og det sier vel sitt. Han har vært på x antall dater, som egentlig bare har vært pulings. 3 av dem utvekslet han visst ikke engang en hel setning med.

Kompis 2: bruker match. Han er ute etter Kjærleiken. Vært på 6 dater, og ingen var som de virka på nett.

Kompis 3: Bruker Happn tror jeg det het. Sånn der weird greie som gjør at du kan like folk du har gått forbi, ca, og liker de deg tilbake kan man prate. Han har hatt hundretalls samtaler og 2 kaffer som han ikke har tenkt gjenta. Han hadde OkCupid også, men mente det bare var fordi det var morsomme quizzer der.

Venninne 2: brukte en eller annen shady datingapp på mobilen i en dag, som kosta penger pr melding og som mest sannsynlig var full av veldig fake (og sære) folk. Førte til lite annet enn dyr regning.

Hva skjedde med å møte folk på den analoge måten, a? Og liksom, connecte?

-NA

#dating #tinder #happn #grindr #okcupid #date #singelliv #butwhy

4 kommentarer

alfaswede

04.07.2018 kl.10:16

Mye mer praktiskt bruke tinder, filtrere. F de p snap, filtrere ,s en 30 min kaffe/kjemi treff.

Men jeg sjekker gjerne p stranden, butikken e.l, men tinder gir mye mere muligheter.

NA

06.07.2018 kl.16:40

tinder er fortsatt et kjttmarked spr du meg...

alfaswede

06.07.2018 kl.18:55

Du mtes jo p en date/kjemitreff e-l etter en tindermatch/convo, p samme mte som om du fikk attraksjon med noen p butikken og avtalte en kaffe.

At man har drlig erfaring med en spesifikk hockup app, betyr vel ikke at random ramle p noen vil gi bedre odds for finne en connection nr man treffes.

Det er n litt random uansett.

Jeg liker rde folk til mer bli med en klubb, g p et kurs el om du nsker ke mulighetene matche med nye folk ved "gjre noe".

Jeg er uenig i at attraksjon er mere eller mindre kynisk/kjttmarked via en app eller nr du snur deg p stranden.

For bli mer konkret, profilteksten skal utfylle attraksjon med personlighet, ambisjoner, hva man liker etc.

Det tar tid finne en riktig mte bruke tinder for matche den gruppen du nsker treffe.

Husk det er hockup og avstands app egentlig.

Lykke til uansett, hper det ordner seg p mten du nsker.

NA

13.07.2018 kl.15:10

svrt f som har profiltekst og ferre som leser den. at tinder er et kjttmarked er et kjent faktum. Du kaller det til og med hookupapp... enough said

Skriv en ny kommentar

NA

NA

32, Oslo

En blogg om sex og nymfomani fra en jentes perspektiv. Bloggen min nsker engasjere og bidra til at flere fr et godt forhold til seg selv og sin seksualitet. nsker ogs bidra til fjerne stigmaen som ligger i at menn har strre sexdriv enn kvinner, og fjerne fordommer vi skulle ha til oss selv eller andre - uansett preferanser og legning.

P bloggen finnes tips/rd, stillinger, opplevelser, noveller, serier, og andre innlegg. Bla deg gjennom kategoriene for finne temaene du er interessert i, det ligger masse mer i arkivene enn det som er p forsiden! Bloggen er skrevet anonymt av meg, NA. Velkommen!

nsker du kontakt med meg? Mail meg!

Bloggen oppdateres stort sett hver helg.

Kategorier

Arkiv