hits
Related Posts with Thumbnails

Vår, sex og drømmer

Nå som den deilige våren er kommet for å bli, er jeg i overkant ivrig på å få startet sommeren med alt det deilige det innebærer. Gleder meg sånn til det blir et deilig vær ute, med masse herlige lettkledde folk, parkliv, gla'fylla, sommerkvelder og netter med alt godt :D hoho! :)

Er liksom ingenting som er helt så deilig som lange netter der ingenting er umulig, og med deilig vær som gjør at man kan kaste klærne uten å fryse ihjel i friluft :D Og det er jo ingenting som er så fint som å ha en hel bukett av deilige menn og damer å velge mellom heller, folk blir så glade av sommer... og så kåte. Gleder meg sånn og er så ivrig på å sette i gang jeg. Noen flere som føler det slik? ;)

-NA

Én kommentar

Ingri

02.05.2018 kl.06:32

Helt klart NA. Jeg og.

Skriv en ny kommentar

NA

NA

32, Oslo

En blogg om sex og nymfomani fra en jentes perspektiv. Bloggen min ønsker å engasjere og bidra til at flere får et godt forhold til seg selv og sin seksualitet. Ønsker også å bidra til å fjerne stigmaen som ligger i at menn har større sexdriv enn kvinner, og fjerne fordommer vi skulle ha til oss selv eller andre - uansett preferanser og legning.

På bloggen finnes tips/råd, stillinger, opplevelser, noveller, serier, og andre innlegg. Bla deg gjennom kategoriene for å finne temaene du er interessert i, det ligger masse mer i arkivene enn det som er på forsiden! Bloggen er skrevet anonymt av meg, NA. Velkommen!

Ønsker du kontakt med meg? Mail meg!

Bloggen oppdateres stort sett hver helg.

Kategorier

Arkiv