hits
Related Posts with Thumbnails

Test av undertøy fra Victoria's Secret og fra sexshesaid.com

På tide med en aldri så liten ny test, da!

Jeg var så gira på nytt undertøy, det har gått litt hardt for seg om i senga i det siste og de diggeste trusene mine har blitt bokstavelig talt manhandlet, .... hehehe! Så jeg stakk på nett og kjøpte, og jeg tenkte dele opplevelsen min med dere. Som sagt, jeg kjøpte produktene selv og dette innlegget er ikke på noen måte sponset.

Siden jeg er en kresen faen, så kjøpte jeg to fra en jeg tror å vite har kvalitet (Victoria's Secret), men siden jeg også tidvis er en blakk faen, så kjøpte jeg en fra en som så ufattelig innbydende ut og som også hadde gode priser (sexshesaid.com), men som jeg ikke kjente så godt til da jeg kjøpte. Etter jeg kjøpte trusa mi ble jeg litt kjent med hun som driver butikken via instagram, og takket ja til et gjesteinnlegg på bloggen min fra hennes blogg.

Men nok om det! Her er testen jeg har gjort på engelsk fordi kanalen min på youtube er engelsk:


Ble du, som meg, litt overraska av resultatet? Selv er jeg egentlig en smule irritert og bare glad til jeg ikke brant mer av på Victoria's, he he. Nå skal jeg ut og flotte meg i det deilige været og se på alle de halvnakne, lekre mannfolka der ute ;) Kos dere!

-NA

6 kommentarer

Petter

14.05.2018 kl.20:20

Det var sexy undertøy da :D Dama mi går bare i sloggi. Men sånn er det kanskje når man kommer opp i åra.

NA

14.05.2018 kl.20:25

Petter: Hahha, du får vel gi henne noe kult i gave da vet du? :P Vet ikke jeg, men hvor gamle er dere da? Høres jo ut som dere minst er hundreognittifem og et halvt ut fra beskrivelsen din av deg selv ;) Haha! Ha en herlig dag da!

Ingri

14.05.2018 kl.20:38

Ååå så fin stemme du har NA. er fortsatt ofte innom bloggen din jeg så mange år etter. Du holder koken og det er bra. Sender deg en klem. Spennende truser. Skal se på butikken til den som vant hehe.

NA

14.05.2018 kl.21:44

Ingri: Takk for det! :) Ja, jammen har du fulgt meg lenge! Setter pris på lojale lesere som deg, Ingri! ;)

Petter

14.05.2018 kl.21:40

Vel vi er jo et voksent par i snart 60 åra så du har vel igrunn rett i det! :)) Men skal ta tipset ditt til hjertet, og gi henne noe fint. Der du linket til virket det jo som om det var spennende. Sett litt med damen. Kanskje det vil få gode virkninger på meg og ... ringvirkninger... er mye deilig du skriver om her på nettsiden din. Takk for gode tips :)

NA

14.05.2018 kl.21:43

Petter: Haha! Sprekt da. :) Takk selv, og hold meg oppdatert da! ;) Satser på det blir hæla i taket og god stemning i heimen hos dere snart ;)

-NA

Skriv en ny kommentar

NA

NA

32, Oslo

En blogg om sex og nymfomani fra en jentes perspektiv. Bloggen min ønsker å engasjere og bidra til at flere får et godt forhold til seg selv og sin seksualitet. Ønsker også å bidra til å fjerne stigmaen som ligger i at menn har større sexdriv enn kvinner, og fjerne fordommer vi skulle ha til oss selv eller andre - uansett preferanser og legning.

På bloggen finnes tips/råd, stillinger, opplevelser, noveller, serier, og andre innlegg. Bla deg gjennom kategoriene for å finne temaene du er interessert i, det ligger masse mer i arkivene enn det som er på forsiden! Bloggen er skrevet anonymt av meg, NA. Velkommen!

Ønsker du kontakt med meg? Mail meg!

Bloggen oppdateres stort sett hver helg.

Kategorier

Arkiv