hits
Related Posts with Thumbnails

Rettskriving & sexappeal

Må nesten si meg enig i Russel Brand som ga uttrykk for det jeg føler om dagen: jeg simpelthen takler ikke skrivefeil og forsøpling av språket. Det er så himla usexy! Får fnatt. Hver eneste gang noen sier når feil, og ikke da, og bruker da fremfor når... dør jeg litt. De som sier skjøtt og skino og skiosk er heldigvis allment akseptert for å være åndssvake. Men så har du alle som tror at det heter hun fremfor henne, og de fremfor dem. Assa, seriøst, nordmenn er en nasjon av åndsinger til tider. Bare så det er sagt

-NA

5 kommentarer

deveny

25.05.2018 kl.17:33

Kan ikke si at jeg blir like indignert. Har aldri skjnt helt dette kravet om absolutt korrekthet. Livet blir s kjedelig. Hvor viktig er egentlig da/nr, om du tenker p atomkrig eller noe annet som str p verdens agendaen.

Jeg bare sier...

NA

27.05.2018 kl.15:21

Vel. Atomkrig pleier stort sett gjre alt mindre viktig, men utover det s har du helt sikkert et poeng inni der dersom jeg hadde krevd absolutt korrekthet. Men n er det heller ikke det jeg sier i innlegget. Jeg bare nsker litt grunnleggende barneskolenivforstelse, og det er igrunnen helt innafor

Petter

04.06.2018 kl.23:59

Evig enig med Brand! Og med deg.

alfaswede

04.07.2018 kl.10:20

Jeg har diagnosert dysleksi og opplevd dette selv et par ganger.

P den andre siden tviler jeg at jeg fr kjemi med noen som ser sn p det.

Jeg overseer egentlig den type ting, litt som de med "lister" i profilen sin.

NA

06.07.2018 kl.16:41

N var jo ikke dette helt retta mot dyslektikere, heller, da ;)

Skriv en ny kommentar

NA

NA

32, Oslo

En blogg om sex og nymfomani fra en jentes perspektiv. Bloggen min nsker engasjere og bidra til at flere fr et godt forhold til seg selv og sin seksualitet. nsker ogs bidra til fjerne stigmaen som ligger i at menn har strre sexdriv enn kvinner, og fjerne fordommer vi skulle ha til oss selv eller andre - uansett preferanser og legning.

P bloggen finnes tips/rd, stillinger, opplevelser, noveller, serier, og andre innlegg. Bla deg gjennom kategoriene for finne temaene du er interessert i, det ligger masse mer i arkivene enn det som er p forsiden! Bloggen er skrevet anonymt av meg, NA. Velkommen!

nsker du kontakt med meg? Mail meg!

Bloggen oppdateres stort sett hver helg.

Kategorier

Arkiv