hits
Related Posts with Thumbnails

JÆVLA LUREMUS!

Dette er et langt innlegg. Men, det må til.


Sommer! Deilige, deilige sommeren, med lettkledde folk og masse å sette øya i... Det er den tiden av året igjen! Her er to scenarioer dere mannfolk sikkert kjenner igjen:

Scenario en.

Du har akkurat fått deg den lekre og smekra dama. Dere er begge unge, og akkurat denne kvelden skal hun overnatte hos deg. Flaks, tenker du, blir kjøttomslag i natt! Du shaver og styrer og gjør kukken din så himla lekker at hun ikke kan gjøre annet enn å skrike i begeistring bare hun ser den. Om hun ser den er igrunn ikke så farlig, når du tenker deg om, for he-he, den skal jo være inni alle hull! Åh, dette blir så deilig. Det starter bra, kvelden har vært hyggelig og du har overøst henne med komplimenter for det er det som får damene på gli. Nå sitter dere i sofaen og kliner, og du tenker SCORE! Så sier hun at hun er trøtt, og at dere kanskje bør legge dere. Du hopper ivrig til sengs for alle vet hva det betyr - nå blirre pulings! Så kommer hun i senga, halvnaken og deilig, kukken din står og du er the man. Du sleiker henne ivrig på øra, er ikke det en erogen sone? Samma det, puppa er, du napper og skviser dem og er klar til dyst. Hun ser på deg med et uttrykk du ikke skjønner en døyt av og sier, "ehm.. skulle vi ikke sove? Jeg har ikke så lyst til noe nå jeg, egentlig?". Jævla møkkakjærring! Du kaster deg irritert rundt og snerrer "luremus". Så sovner du med en gang, dette var bortkasta tid.

Scenario to.

Drittlei av kjerringmaset hjemme stikker du på pubben og tar en øl. Der sitter et par andre i samme situasjon som deg. Du er litt grå i håret og pondusen er markant, men du er en alfahann og deilig som faen fortsatt innerst inne, og det får de fleste med seg bare du slapper av litt med et par øl. Du er bare så stressa om dagen. På tide med velfortjent pause! På pubben jobber det dessuten en himla fin dame... Dere kjenner alle til konseptet: ung, vakker bartender, utadvendt og hyggelig, imøtekommende og ler av alle vitsene og som får de som drikker til å kjøpe øl etter øl etter øl, mens hun lurer dem på stadig dypere vann med forlokkende smil. Drømmedama. Hun skulle du gjerne ha bånna litt, hehe, lært henne litt opp i hvordan man kan pule, de på hennes alder har jo ikke peiling. Du har vært der masse, og er på fornavn med henne. Utover kvelden får dere skikkelig kontakt, hun lener seg over bardisken mot deg og legger så og si puppa oppå disken for å friste deg mens hun lar vaskekluten gli over disken. Du synes hun gjør det litt i overkant seksuelt, er en frekk en denna! Du ser henne dypt i øynene og ser hun vil, men hun lar blikket flakke og du innser hun tenker på at det er for mange rundt til at du kan ta henne her og nå. Dere får vente. "Når erre du er på ferdig på jobb a, snuppa", sier du, løsningsorientert som du er, og hun svarer hemmelighetsfullt "du vet jo når vi stenger". Done deal, pulings etter stengetid it is! Du venter tålmodig og slurper i deg stadig flere øl og gir henne komplimenter. Til slutt, når siste gjest er gått venter du forventningsfullt på henne. Du knepper opp øverste skjorteknappen og er klar for å rive av deg resten, griper tak rundt midjen hennes når hun kommer mot deg og gliser opp i trynet hennes. Hun ser på deg og ler en kort latter, og spør hva du driver med og om det ikke er på tide du går, hun har litt dårlig tid. Sjarmen forsvinner og du merker du føler deg lurt og sviktet. Salgstriksene nå til dags! For en jævla hore! Nå har du brukt penger og er full og jævlig, alt for ingenting. Du er dritsur, slår i bardisken og sier "din jævla luremus" i det du stormer ut fra det forbannede møkkahølet av et drittsted.

 

Sommer! Deilige, deilige sommeren, med lettkledde folk og idioter som stirrer og tafser... Det er den tiden av året igjen! Her er de samme to scenarioene, som dere kvinner sikkert kjenner igjen.

Scenario en:

Jeg fikk en melding i dag tidlig fra en jente på 17 år. Hun sa hun var bekymret. I går kveld hadde hun og den nye kjæresten hennes hatt det skikkelig romantisk og herlig. Han var like oppslukt i henne osm hun i ham, og det hadde han gitt uttrykk for i går. De hadde klint og kost seg litt før de skulle sove. Hun var ikke klar for noe mer enn det, men det var han. Han hadde snøftet luremus, snudd seg i senga demonstrativt, nappa dyna over seg og hun hadde ligget der forvirret, kald og utskjelt. I dag tidlig sendte hun meg fortvilet melding og lurte på om han hun var så forelsket i kom til å dumpe henne og hva hun hadde gjort galt.

Scenario to:

Fikk en melding sent i går kveld fra en jente på 19 som jobber som bartender. Jeg har snakket en del med henne, for hun sliter litt med klientellet som utelukkende henger i baren for å stirre og sikle på henne. De er slitsomme, men hun må være serviceinnstilt, og prøver så godt hun kan holde smilet på plass og være så vennlig hun bare makter. Hun kan alle navnene på dem for de har presentert seg hundreogsnørrogførti ganger, trolig for å ha en unnskyldning til å ta henne i hånda. Pinlig berørt har hun oppgitt et eller annet tilfeldig kvinnenavn som sitt eget. I går hadde han ene vært ekstra slitsom. Han hadde kommentert rumpa hennes altfor mye, stirret på puppene bak den høyhalsede genseren og ment hun dekket dem til for mye, og sittet langt over hva han pleide å gjøre. Han hadde til og med spurt når hun slutta mens han stirret henne i øynene som besatt. Hun hadde blitt redd. Så hadde nektet å gå, tatt tak i henne og så slått i bordet og skreket noe om luremus. I morgentimene hadde 19-åringen sendt meg melding og lurt på hvordan hun kunne gjøre seg mindre synlig, for hun hadde gått over til å bruke høyhalset skjorte selv midt på sommeren og lurte på hvordan hun skulle håndtere disse mennene som ikke skjønte forskjell på flørt og service og så hva de ville se. 

Konklusjon

Konseptet luremus og gamle menn som føler de har krav er ikke noe nytt. Se bare på #metoo-kampanjen... Likevel: Vi er i 2018, mennesker. Dette pågår fortsatt. Det er simpelthen lavmål. Ta dere er helvetes stor bolle og ta et langt, hardt, kritisk blikk i speilet og se dere gjennom samme filter dere ser de dere går etter; Da er dere kanskje ikke like lekre hverken i oppførsel eller av utseende lenger. Prøv å tenke med noe annet enn kukken da? Om jeg som er nymfoman klarer tenke med noe annet enn fitta, har dere faenmeg ikke en eneste jævla unnskyldning, pardon my french. Ikke la allmenn høflighet, folkeskikk og oppførsel være passé og en ting av fortiden.

-NA

4 kommentarer

Petter

17.06.2018 kl.15:39

Dette var en oppvekker. Som de fleste faktisk trenger.

NA

21.06.2018 kl.03:38

takk! :)

Ingri

13.08.2018 kl.18:39

Mennesker. Æsj.

NA

13.08.2018 kl.18:42

Ingri: haha ja.

Skriv en ny kommentar

NA

NA

32, Oslo

En blogg om sex og nymfomani fra en jentes perspektiv. Bloggen min ønsker å engasjere og bidra til at flere får et godt forhold til seg selv og sin seksualitet. Ønsker også å bidra til å fjerne stigmaen som ligger i at menn har større sexdriv enn kvinner, og fjerne fordommer vi skulle ha til oss selv eller andre - uansett preferanser og legning.

På bloggen finnes tips/råd, stillinger, opplevelser, noveller, serier, og andre innlegg. Bla deg gjennom kategoriene for å finne temaene du er interessert i, det ligger masse mer i arkivene enn det som er på forsiden! Bloggen er skrevet anonymt av meg, NA. Velkommen!

Ønsker du kontakt med meg? Mail meg!

Bloggen oppdateres stort sett hver helg.

Kategorier

Arkiv